-
Wydruk na MASA CUKROWA tort DRAGON BALL
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 9.99 |
Dostępność | 944 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 80797059 |
Data dodania | 2023-05-14 |
W prosty i szybki sposób udekoruj swój TORT i zachwyć nim WSZYSTKICH !!!
Wydruk wysokiej jakości na masie cukrowej
✅Świętowanie urodzin to wspaniała okazja, by wyrazić radość i miłość dla swoich bliskich.
✅Dlatego, jeśli chcesz uczcić ten dzień w sposób szczególny, proponujemy Ci nasz produkt – wysokiej jakości wydruk na masie cukrowej grafiki przedstawionej obok.
Masa cukrowa:
- Grubość około 0,6mm
- Format zbliżony do A4 (pole zadruku jest nieznacznie krótsze od dłuższego boku w formacie A4)
- Wydruk jest do samodzielnego wycięcia
- MASA nie zawiera bieli tytanowej składnika E171
Ważne informacje:
- Wydruk cukrowy możemy nałożyć tuż przed podaniem lub 12h wcześniej.
- Masy cukrowej nie nakładamy bezpośrednio na krem na bazie bitej śmietany/mascarpone, masa może wtedy się rozpuścić i wydruk się zepsuje
- Całość należy przechowywać w woreczku strunowym w suchym ciemnym miejscu w przeciwnym razie masa może zwilgotnieć i odklejenie jej będzie bardzo trudne
WYDRUKI na masie cukrowej są starannie zapakowane i zabezpieczone przed przemieszczeniem się produktu w kartonie przewozowym
✅Masy jak i tusze posiadają certyfikaty i świadectwa, które dopuszczają je do obrotu na terenie Unii Europejskiej.
✅Nasze wszystkie zamówienia drukowane są na bieżąco
✅Dzięki wydrukowi na masie cukrowej wybierasz NAJWYŻSZĄ jakość naniesionego obrazka. Kolory oraz szczegółowość przedstawionych postaci jest dużo lepsza niż wydruk na zwykłym opłatku waflowym.
Możesz urozmaicić swój tort wykonując toppery z wydruku na masie cukrowej.
Wystarczy, że:
- białą masę cukrową rozwałkujesz na grubość minimum 0,5 cm,
- wbijesz w nią wykałaczkę,
- przykleisz wyciętą grafikę na masie cukrowej za pomocą odrobiny wody i pozostawisz do wyschnięcia.
Tak przygotowaną dekorację możesz powbijać na górę tortu, tworząc efekt 3D.
UWAGA! Ze względu na właściwości papieru cukrowego kolory na jadalnym wydruku mogą się nieznacznie różnić od tych na wydrukach tradycyjnych.
Przed nałożeniem dekoracji na tort, należy zdjąć folię zabezpieczającą arkusz cukrowy.
Składniki: modyfikowane skrobie (E1412, E1422), cukier, maltodekstryna, glukoza, woda, roślinny olej kokosowy, gliceryna (E422), środek żelujący: guma celulozowa (E460i), guma ksantanowa (E415), guma arabska (E414), emulgatory: polisorbat 60 (E435), barwnik spożywczy: E171, wanilina, środek konserwujący: E202, regulator kwasowości: E330
Składniki tuszu spożywczego: woda, substancja utrzymująca wilgotność (E422), środek zagęszczający(E1520), barwniki :E122, E102,E110, E133, emulgatory: E432, E433, E900, środek konserwujący: E218, emulgator: lecytyna SOJOWA. Może zawierać śladowe ilości mleka, siarczyny, sojowa. E122, E102, E110: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Wyprodukowano na terenie Unii Europejskiej: ELP Patryk Walczak, Gazowa 58/8, 50-513 Wrocław
Wartość odżywcza gotowego produktu: Energia 1564 kj/ 369 Kcal; Białko (g) 0,1; Węglowodany (g) 86,7; Cukier (g) 21,7; Całkowity tłuszcz (g) 1,5; Tłuszcze trans (g) 0; Sól (g) 0,18.
Waga netto pojedynczego arkusza: 43g