• Masa Cukrowa na tort TWOJE ZDJĘCIE - WYSOKA JAKOŚĆ

Marka print_cake
20.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 9.99
Kurier 12.9
Kurier (Pobranie) 14.99
Dostępność 9997 szt.
Data dodania 2021-11-10

Wydruk Twojego projektu na masie cukrowej A4 w formie koła.

Maksymalna średnica koła wynosi 20 cm. Na życzenie Klienta możemy wykonać nadruk o mniejszej średnicy. 

image

Podstawowe informacje

  • Nadruk jest wykonywany na masie cukrowej z Twojego Własnego Projektu
  • Na Twoje życzenie możemy nanieść dowolny napis na projekt. Prosimy o podanie takiej informacji podczas składania zamówienia lub podczas przesyłania zdjęcia. W innym przypadku zdjęcie zostanie wydrukowane bez dodatkowego napisu
  • Po złożeniu zamówienia prosimy o przesłanie pliku graficznego ze zdjęciem (JPG, BMP, TIFF, PNG, GIF, PDF, DOC)
  • Przesłany plik powinien być jak najlepszej jakości i w wysokiej rozdzielczości co przełoży się na jakość wydruku na masie cukrowej.
  • Wydruk cukrowy realizowany jest w formacie kartki A4 w okręgu o średnicy 20 cm
  • Zamówienie jest pakowane w woreczek strunowy tak aby masę cukrową ochronić przed wilgocią. Całość jest bezpiecznie spakowana w specjalny karton aby dobrze zabezpieczyć przesyłkę podczas transportu.

Przed nałożeniem masy cukrowej należy zdjąć folię zabezpieczającą

Grafika

  • Plik graficzny należy przesłać na nasz adres mailowy lub poprzez wiadomość na allegro
  • Grafika może być przesłana w dowolnej formie, którą sami przytniemy do formy koła lub przesłać już gotowy projekt do wydruku.
  • Przykładowe formaty pliku (JPG, BMP, TIFF, PNG, GIF, PDF, DOC)

UWAGA! Ze względu na właściwości papieru cukrowego kolory na jadalnym wydruku mogą się nieznacznie różnić od tych na wydrukach tradycyjnych.

Składniki: skrobie modyfikowane (E1412, E1422), cukier, maltodekstryna, glukoza, woda, olej kokosowy, gliceryna, środek żelujący: żywica celulozowa, guma ksantanowa, guma arabska, emulgator: polisorbat 60, barwnik spożywczy: E171, aromat: wanilina, środek konserwujący: E202, regulator kwasowości: E330.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie